Hollin House
Location: Kent, UK
Client: Private
Timescale: November 2012
Size: 465m²
Pinterest icon

The extension of this handsome Edwardian House, located in the Royal Tunbridge Wells Boyne Park Conservation Area, includes a large open-plan kitchen and living area overlooking the garden, a new utility area and a new master bedroom. This is combined with a general program of refurbishment and re-configuration throughout.

With the extension acting as a modern services ‘plug-in’ for the house, the sustainable credentials of the property are improved by increasing the distribution of natural light, upgrading the fabric of the building and providing a completely new heating and services strategy.

This project was shortlisted for an RIBA award in 2014.

Employing Tate Harmer Architects was a revelation. ”

Geoffrey Lean, Environmental Editor of The Independent Newspaper